نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاسخ رئیسی به پیام آمریکا چه بود؟| ردپای تروریست‌ها در اغتشاشات اخیر‌| بخشی از حقیقت حادثه «مهسا امینی» روشن شد

  • کد خبر: ۱۲۶۹۸۱
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵
پاسخ رئیسی به پیام آمریکا چه بود؟| ردپای تروریست‌ها در اغتشاشات اخیر‌| بخشی از حقیقت حادثه «مهسا امینی» روشن شد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس توضیحاتی پیرامون پاسخ رئیس‌جمهور کشورمان به حامل پیام آمریکا برای ایران در نیویورک ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر به ذکر جزئیاتی از سفر اخیر رئیس جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل پرداخت و گفت: از ابتدای صحبت‌های حجت الاسلام رئیسی در مجمع عمومی سازمان ملل تا پایان آن هیچ نمایندگی از پشت میز خود بلند نشد و فقط رژیم صهیونیستی که با ایران دشمنی دارد سالن را ترک کرد.

جلال زاده که در این سفر حجت‌الاسلام رئیسی را همراهی می‌کرد، درباره دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه اظهار داشت: آقای مکرون رئیس جمهور فرانسه در دیدار با حجت‌الاسلام رئیسی خیلی علاقه‌مند به مذاکره هسته‌ای بود و (از طرف آمریکا) حامل یکی دو پیام بود، اما رئیس جمهور در دیدار با آقای مکرون تاکید کردند که یک بار خسارت دیدن از برجام کافی است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه گفت: آقای مکرون مباحث حقوق بشری ایران را مطرح کردند و رئیس جمهور کشورمان نیز در مقابل موضوع جلیقه زرد‌ها را مطرح کرد.

جلال زاده همچنین درباره ملاقاتی که میان روسای جمهور ایران و سوئیس انجام گرفت نیز اظهار داشت: رئیس جمهور سوئیس حامل پیام آمریکا برای ملاقات دوجانبه با ایران بود، اما حجت‌الاسلام رئیسی  در پاسخ گفتند که آیا ما از ملاقات‌های دوجانبه قبلی سودی بردیم؟

رئیس کمیسیون امنیت ملی در تکمیل اظهارات خود افزود: آمریکایی‌ها مذاکره را برای مذاکره می‌خواهند و این درحالی است که اشخاص حقیقی و حقوقی جمهوری اسلامی مکرر درحال تحریم شدن هستند.

جلال زاده سپس در بخش دیگری از اظهارات خود به پرونده حادثه مرحومه مهسا امینی نیز گریزی زد و با بیان اینکه از لحظه ابتدایی حادثه مهسا امینی مسئولان تراز اول به قضیه ورود کردند، گفت: در شهر خانم امینی یعنی در شهر سقز اعتراضاتی مطالبه گرایانه بود تا ابعاد قضیه روشن شود که مطالبه درستی بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: در جمهوری اسلامی اعتراض و تحصن چیز جدیدی نیست و معلمان و کارگران اعتراض و تحصن می‌کنند و این قضیه هم می‌توانست مثل این اعتراضات مسالمت آمیز تا حصول نتیجه ادامه پیدا کند.

جلال زاده سپس به بیان توضیحاتی درباره آخرین وضعیت از پرونده حادثه مرحومه مهسا امینی پرداخت و گفت: در جلسه وزارت کشور بخشی از حقیقت روشن شده، اما دوستان وزارت کشور می‌خواهند همه سوابق پرونده به ویژه پرونده پزشکی مرحومه امینی روشن شود و بعد از آن اعلام نتیجه کنند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه تاکید کرد: جان مهسا امینی درست مثل جان مامور نیروی انتظامی و نیروی بسیجی که به شهادت رسیده برای ما عزیز است، اما جنس اتفاقاتی که در خیابان‌ها می‌افتد از جنس مطالبه‌گری نیست.

جلال زاده در پایان و با توجه به وجود ردپای گروهک تروریستی کوموله در جریان اغتشاشات اخیر این گروهک تروریستی را کپی برابر اصل داعش دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->